Då har man börjat sista terminen

Kommentera
Då va första veckan på sista terminen nästan klar (bara tre dagar av självstudier och förberedelser kvar). Har varit en riktigt tuff vecka, men det gick... Och tyvärr blir man inte ens förvånad när MDH inte ens har fixat praktikplatser till alla elever vid kursens start (inget mot någon person, men man blir trött på att HVV näst intill saknar rutin och organisation).

Som någon i klassen sa, "man är inte nervös över praktiken, man är nervös för att eventuellt inte få någon plats". Och jag håller helt med. Men slut på klagandet nu!

19 veckor kvar till examen och jag längtar med både glädje och skräck... Ska verkligen bli jättekull att bli klar och få börja jobba, men precis som alla andra så är man nervös för att komma ut i arbetslivet, men det löser sig alltid :D

Har varit ganska så kreaktiv/produktiv på sistone, har nämligen hunnit virka en del, hoppas jag får upp en del bilder på det i helgen.



Fick bli dessa sötisar idag, De var riktigt roliga att virka och tillverkades under en av mina hitintills mest intensiva virkstunder.


Ne nu blir det att virka lite tills det är dags för att hämta tvätten, sedan blir det läggdags så att man kan göra allt som ska fixas inför praktiken. Önskar verkligen dygnet kunde ha fler timmar.



God gatt




KRAMAR // fiffi