Äventyr!

Kommentera
Som vanligt hinner jag inte med bloggen... Men tänkte göra ett inlägg om helgen som varit så får ni se senare vad som hänt tidigare i sommar. Misslyckades första gången jag skulle skriva detta inlägg.... (allt försvann när det precis var klart) Så nu gör jag ett nytt försök.
 
 
Åkte ner till mamma i helgen. Fick träffa syster och morfar också vilket var jättekul!
Blev en sväng till lekparken med syster och grabbarna.
 
 
 
 
Åkte sedan spontant till stranden där barnen fick leka och busa. Blev även att blöta sig :) En fantastisk eftermiddag!
 
 
Storebror byggde ett bo till fåglarna av sten.
 
 
Åkte fröbi vänner på vägen hem. Tycker det är så kul att vi fortfarande har kontakt! Umgicks mycket med L och A framför allt under högstadiet och gymnasiet på alla våra galna, men ak så roliga hajker. Saknar verkligen den tiden!
 
L gillar precis som jag att sy. Våra grabbar har sedan tidigare fått dessa fina tröjor som L gjort. De fick nya i present som ska provas :).
 
 
Blev ett äventyr som storebror konstaterade då vi fick gå in i ladugården och se kor och kalvar. A visade oss även mjölkningsroboten.
 
 
 
 
 
 
 
 
Lillebror verkade också  gilla kalvarna.
 
 
Tror att besöket i maskinparken gjorde intryck främst på storebror som fick veta hur "sockerbitarna/"vita bollarna som ligger på åkrarna" blir till.
 
 
Våra barn som inte är så vana vid djur fick äntligen klappa katter. Storebror fick även möjlighet att sitta på åkergräsklipparen och framför allt leka med A.
 
 
Får tacka för en underbar dag. Så oerhört kul att ses!
 
 
 
 
KRAMAR //  fiffi