Dop, Renovering och lantliga promenader

Kommentera
Lillebror i familjen har blivit döpt. Vill tacka alla inblandade för att ni förgyllde lillebrors dopdag! Blev en fin ceremoni med samma präst som storebror hade. Efteråt blev det smörgåstårta och tårta hemma hos oss :)
 
Dagen efter var det dags att fortfätta att göra vårat drömhus lite mera som vi vill ha det. Så maken bytte ut de två sista dörrkarmarna i hallen innan hantverkarna kom och renoverade lilla toan.
 
 
Min superhjälte till man som kan allt verkar det som, fixade dörrkarmarna lätt som en plätt. Nu är det bara sista fixet kvar inne på toan samt sista fodrena kring dörrarna.
 
Tänk att det gått ett år sedan vi köpte huset, och tänk vad mycket som har hänt! Dels en massa renovering (på övervåningen är det endast hallen och köket som står orörda, eller nästan i alla fall) men även att jag gått klart distriktssköterskeutbildningen, blivit tvåbarnsföräldrar, åkt på minisemestrar och umgåtts en massa med underbara vänner :)
 
En annan sak som jag älskar med huser är läget. Att kunna ta en promenad i det fria med frisk luft och känna att man kommer ut på landet, det är härligt. Och det var det jag till stora delar saknade i lägenheten.
 
 
 
 
Bilderna är tagna för ett tag sedan, men det är lika härligt varje gång!
 
KRAMAR // fiffi