Midsommar, namngivning och massa bus

Kommentera
Hej hopp!
 
Har varit förkyld ett tag nu. Hostan har blivit bättre, men har nu tappat rösten... Har i alla fall varit på namngivning idag. Jättekul att träffa några som vi inte ser så ofta. Båda grabbarna gillade området utanför där det blev mycket lek med nya och gamla vänner. Storebror hade så kul att han inte ville åka hem. Väl hemma utbrast han  "Inte hemma! Vill stanna kvar!" Så vi har haft en riktigt bra dag helt enkelt.
 
 
 
Midsommar har ju nyligen varit. Blev firande med kompisarna och deras barn. Började med ett större firande, men det var inget barn  intresserad av. Blev att göra egen midsommarstång på vår trädgård och en massa bus både inne och ute. Lillebror stackarn fick förkylningsastma under kvällen, stackarn. Men nu är alla så gott som friska (bara jag som har hosta och heshet kvar)
 
 
Tågbyggandet fortsätter. Nu när maken fixar fler och fler specialbitar till järnvägen behövdes det mer räls :) så nu är en tredjedel av vardagsrummet tågbana :)
 
 
Tror inte jag har nämnt det, men maken som aldrig varit på dreamhack fick i födelsedagspresent att åka dit med några vänner. Och tydligen fanns det mer än bara dataspel, för han kom hem med detta brädspel som var riktigt kul och lite annorlunda :)
 
 
 
 
Inser nu när jag skriver att det inte är konstigt att jag inte hinner blogga... Vi gör ju en hel del och detta är bara ett litet axplock.
 
I vilket fall som så blev det att köpa och montera verktygsbod, vilket även innebar rensa rabbaten och lägga plattor. Våra grabbar vill alltid vara med och hjälpa till, vilket vi uppmuntrar, men det drar ut lite på tiden ibland ;)
 
 
 
 
-något som var jättkul var att träffa Dual, Mullis och deras dotter. Var två år sedan sist. Blev grillat och barnen lekte jättebra ihop och hade jättekul hela kvällen! Så kul att dottern försökte stanna kvar :) Hoppas att vi ses snart igen!
 
 
God natt!!
 
 
KRAMAR // fiffi