Lek och fullt upp

Kommentera
Mycket som har hänt sista veckan. Men kan börja i fredags då det var fantastiskt väder med vårkänslor. Åkte till en ö utanför stan med grannarna och hade det jättemysigt. Varm o´boy, mackor, chokladbollar och mycket spring i benen samt fin utsikt är väll en ganska bra sammanfattning (och recept på en bra eftermiddag).
 
 
 
 
 
 
Sedan blev det besök av farmor och farfar med massa spelande och puzzlande.
 
 
Fånga bollarna, eller "kasta bollar bamse" som vi säger, är favorit spelet.
 
Blev grillning med både korv och pinnbröd på scouterna vilket var mycket uppskattat av Storebror. Han spenderade slutet av scoutmötet med att hålla grillpinnen över vattenpölarna och säga "grillar vatten".
 
 
Blev lek och bus i lekparken med kompisar under förskolans stägningsdag. Mycket poppulärt med leriga vattenpölar. Storebror var brun i ansiktet av allt smutsigt vatten som skvätt upp när han hoppat och plaskat. Men oj va kul det var!
 
 
Sen kom snön med oerhörd fart. Så över en natt hade vi vinterlandet och kylan tillbaka. Men det skrämmer inte bort oss från lekparkerna ;)
 
 
Idag blev det lite panik då vi glömt att lillebror skulle till sjukhuset, men vi kom i tid efter lite omplanering. Eftermiddagen spenderades i lekrummet :)
 
 
Storebror dukade och lagade mat för fulla muggar och sedan blev det bilrace. Lillebror upptäckte hur kul det var att stå på stolarna så han nådde högre upp och fortsatte sedan att vaja på högre höjd :).
 
 
 
 
 
Förrutom att bilen la av förra veckan, som nu är åtgärdat, vill vi ändå köpa bil innom kort. Så i helgen blir det att ta första bil-letar-rundan. Men vi hade tydligen inte tillräkligt fullt upp... För vi insåg att det kanske var värmepannan som börjar haverera eftersom vi hela vintern haft väldigt svalt inne (19 grader och jag brukar vilja ha 23), så blev att boka in byte av värmeväxlaren. Så fullt upp som vanligt :)
 
Dessutom är det inte långt kvar tills jag börjar på nya jobbet vilket känns kul, men också lite vemodigt då jag gillar att vara hemma med grabbarna.
 
 
 
 
Kram och god natt// fiffi