Övernattning, spontandate och påsk

Kommentera
En händelserik och effektiv helg har nu tagit slut. Har hunnit med en massa saker som behöver fixas här hemma. Vi har även haft första kompisen som sovit över här, vilket var roligt och spännande :)
 
Tidigare i veckan blev siste sömmarna på dessa tröjor klara :) Grabbarna ska få dem i present.
 
 
 
Skrev i förra inlägget att jag hade sytt, men inte kunde visa vad.  Här nedan är en doppresent som är sydd till Selma och hennes storebror fick den matchande tröjan.
 
 
 
Barnen har fortfarande intresserat sig för 1000 bitarspusslet med Troll. Storebror fick lägga de sista bitarna :)
 
 
I veckan som var åkte jag och grabbarna ner till biblioteket. Ett mycket uppskattat besök. De testade på "vanligt schack" som slutade i städning... Och de fick se större barn spela schack med "riktiga" regler. Tiden stannade upp för barnen och deras ögon lyste. Bibliotekets barnhörna bjöd även på en hel del bus innan maken mötte upp oss och det blev en spontan date på pinchos. Inte så lugnt, fridfullt och spännande som jag hade hoppats på, men det blev av ,förra gången vi hade planerat besök så fick vi en omgång med magsjuka.
 
 
Påsken firades med påskpyssel hos mormor.
 
 
Blev en utflyckt på isen och fick se och känna på en traktor. Det var väldigt kul att se den jobba i skogen :)
 
 
 
 
Lek med kaveldun bjöd grabbarna bus på när de utforskade isen och vassen
 
 
 
Blev en fantastisk dag <3
 
 
Fick även morfars hallon. Mumsa! Morfars hallon är de bästa! Innan jag flyttade till hus så drömmde jag om att plantera plantor av morfars hallon  i trädgården. Det har inte blivit av än... Men får bli framöver.
 
 
 
 
 
God natt kramar // fiffi